مخزن استیل 1000 لیتری هلدینگ صنایع برتر

مخزن استیل
مخزن استیل یک منبع و محفظه است که از استیل تولید می شود و انواع و اشکال مختلفی دارد. از این مخزن برای نگهداری سیالات و مواد دارویی، شیمیایی، اسیدی و غذایی استفاده می شود و می تواند کروی، مکعبی، استوانه ای و یا مخروطی شکل باشد. مخزن استیل همچنین می تواند به سفارش و درخواست مشتری به صورت ترکیبی ساخته و تولید شود. این مخازن مقاومت بالایی دارند و دچار خوردگی و آسیب نمی شوند، به همین دلیل مدت هاست که به محصولی بسیار پرمصرف و پرکاربرد تبدیل شده اند. مخزن استیل کاربردهای مختلفی دارد و براساس نوع و حجم ماده درون خود، شکل ظاهری و چند جداره بودن آن انتخاب می شود. ما در این مقاله به طور کامل در مورد مخزن استیل و انواع و ویژگی های آن صحبت کرده ایم.

تک جداره
مخزن استیل تک جداره یکی از پرکاربرد ترین و پرطرفدار ترین مخازن است که در ظرفیت ها و ضخامت های متفاوتی تولید می شود. این مخازن از ۵۰۰ لیتر تا ۱۲۰ هزار لیتر ظرفیت دارند و این ظرفیت با توجه به ضخامت ورق مورد استفاده قرار گرفته برای ساخت مخزن تعیین می شود. مخزن تک جداره به 2 شکل افقی و عمودی تولید می شود و برای نگهداری مواد دارویی، مواد غذایی و مواد شیمیایی دارای PH خنثی مورد استفاده قرار می گیرد. مخزن استیل تک جداره دوام و عمر بالایی دارد و در برابر ضربه و خوردگی به شدت مقاوم است.
از مزایای مخزن استیل تک جداره می توان به قابلیت نگهداری طولانی مدت مواد و محصولات، نگهداری مواد و محصولات به همان شکل اول و داشتن عمر بالا اشاره کرد. قیمت بالای مخزن، انتقال سریع دمای محصول و محیط به یکدیگر و سخت تعمیر شدن در صورت خرابی از نقاط ضعف این نوع مخزن می باشد.

دو جداره
مخزن استیل دو جداره دارای یک جداره اضافی می باشد که این جداره عایق حرارتی است و از هدر رفت حرارتی جلوگیری می کند. این مخازن ظرفیت ها و ضخامت های مختلفی دارند و در تولید آنها هم از ورق استیل 304 و هم از ورق استیل 316 استفاده می شود. عمدتا بین جداره اول و جداره دوم مخزن دو جداره از پشم شیشه و دیگر عایق های حرارتی استفاده می شود. برخی از مخزن های دو جداره بین جداره های خود یک کویل اسپیرال مسی یا استیل دارند که این کویل دمای سیال درون مخزن را افزایش یا کاهش می دهد.
در مخزن استیل دو جداره تمام فشار به جداره و دیواره داخلی وارد می شود و به همین دلیل ضخامت جداره داخلی بسیار مهم است که این ضخامت براساس فشار کاری و وزن سیال درون مخزن تعیین می شود و از 2 میلی متر شروع شده و تا هر ضخامتی ادامه دارد. از مخزن دو جداره در صنایع غذایی، صنایع دارویی، کارخانه های تولیدی، صنایع کشاورزی و بخش های مختلف صنعتی استفاده می شود. این مخزن ها با توجه به مواد درون خود می توانند دارای همزن و میکسر و یا فاقد آنها باشند و می توان آنها را به صورت سفارشی و بنا به درخواست و نیاز مشتری طراحی و تولید کرد.

مخزن همزن دار
مخزن دو جداره همزن دار یا میکسر دار از ورق استیل 304 و یا ورق استیل 316 ساخته می شود و برای ترکیب کردن سیالات و مواد غلیظ و رقیق مورد استفاده قرار می گیرد. از این نوع مخزن در کارخانه ها به منظور رقیق کردن اسیدها و ترکیب کردن چند سیال استفاده می شود. مخزن استیل دو جداره همزن دار این قابلیت را دارد تا سیالات و مواد را گرم کند.

مخزن ژاکت دار
مخزن دو جداره ژاکت دار در صنایع غذایی، صنایع لبنی و برای نگهداری شیر پاستوریزه مورد استفاده قرار می گیرد و دمای مایعات را خیلی سریع افزایش می دهد. همزن، سنسور دما، تانک ژاکت دار با کویل، ورودی و خروجی تانک، اتصالات آب برای کویل و مخزن ژاکت دار اجزای تشکیل دهنده مخزن استیل ژاکت دار می باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه https://holding-bartar.com مراجعه نمایید.