آسانسور هیدرولیک چگونه کار می کند؟

آسانسورهای هیدرولیک معمولاً برای فواصل کوتاه و ظرفیت بالا استفاده می شوند و سیستم به گونه ای طراحی شده است که هیچ گونه بار عمودی به چارچوب ساختمان وارد نکند. به طور کلی سیستم های آسانسور هیدرولیک به دو نوع مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند.

سیستم مستقیم آسانسور هیدرولیک: جک مستقیماً به یوک کابین متصل می شود تا کابین را به حرکت درآورد.
سیستم غیر مستقیم آسانسورهای هیدرولیک: جک با حرکت سیم کششی متصل به یوغ ناسل به حرکت در می آید.
سیستم آسانسور هیدرولیک متشکل از پمپ، سیلندر و پیستون، منبع روغن، شیر تخلیه و روغن هیدرولیک مخصوص، به منظور انتقال آسانسور به طبقه بالاتر، برای حرکت پیستون به سمت خارج، مقدار روغن ورودی به سیلندر می باشد. بیشتر از کابین آسانسور، قرار داده شده در پیستون بالا و پایین حرکت می کند، با فشار دادن دکمه آسانسور، دریچه آزادسازی روغن باز می شود و کابین پایین می آید.

اما هنگامی که آسانسور استفاده نمی شود، شیر تخلیه سیلندر روغن باز نمی شود، روغن در سیلندر روغن باقی می ماند و پیستون و کابین آسانسور هیدرولیک ثابت می شوند.

آسانسورهای هیدرولیک به گونه ای ساخته شده اند که پمپ های کوچک قادر به جابجایی مقادیر زیادی وزن به سمت بالا هستند.

در سیستم هیدرولیک بسته به محل نصب آسانسور از یک یا دو بازوی هیدرولیک برای جابجایی آسانسور استفاده می شود.

مشخصات فنی بالابرهای هیدرولیک
بالابرهای هیدرولیک با توجه به موقعیت پمپ و پیستون به سه نوع بالابر هیدرولیک معمولی، بالابر هیدرولیک بدون محفظه و بالابر هیدرولیک کابلی تقسیم می شوند. در ادامه این مقاله عملکرد آنها را توضیح می دهیم.

بالابر هیدرولیک طناب
یکی از انواع آسانسورهای هیدرولیک، آسانسور کابلی است که در آن جک ها و پیستون ها توسط کابل درگ به کابین متصل می شوند.

بالابر هیدرولیک بدون سوراخ
در آسانسور هیدرولیک بدون سوراخ، سیلندرها بر روی زمین استفاده می شود که آنها را به بهترین انتخاب برای ساختمان های 2 تا 4 طبقه تبدیل می کند.

بالابر هیدرولیک معمولی
آسانسورهای هیدرولیک معمولی از سیلندرهای روغن زیرزمینی استفاده می کنند. سرعت این نوع آسانسور حدود یک متر در ثانیه است. برای نصب در ساختمان های کم ارتفاع با 2 تا 5 طبقه (گاهی تا 8 طبقه) مناسب است.

ویژگی های بالابر هیدرولیک
همانطور که قبلا ذکر شد، این نوع آسانسورها موتور در بالای آسانسور ندارند، بنابراین علاوه بر کاهش هزینه، استرس کمتری به سازه وارد می شود.
با توجه به ظرفیت بالاتر آسانسورهای هیدرولیک نسبت به آسانسورهای کششی می توانند وزن بیشتری را نسبت به آسانسورهای کششی جابه جا کنند.
اندازه کابین آسانسور هیدرولیک به دلیل کمبود فضای قاب وزنه تعادل 15 درصد افزایش یافت.
مصرف آهن آسانسورهای هیدرولیک 40 درصد کمتر از آسانسورهای کششی است که باعث کاهش هزینه ها می شود.
در آسانسورهای هیدرولیک، از آنجایی که موتور وجود ندارد، عملیات نجات در مواقع اضطراری سریعتر و آسانتر از سایر آسانسورها است.
بالابر هیدرولیک از قاب وزنه تعادل استفاده نمی کند و باعث می شود خودرو فضای کمتری را اشغال کند.
"خرید آسانسور هیدرولیک"