همه مقاله ها و پایان نامه ها در مورد تجدید حیات

[لینک جزییات بیشتر و دانلود این پایان نامه ها](https://full-thesis.com/?s=%D8%AA%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF+%D8%AD%DB%8C%D8%A7%D8%AA)



پایان نامه ارشد: بکارگیری رهیافت تجدید حیات شهری اجتماع محور در برنامه ­ریزی دهکده ­های شهری
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : جغرافیا گرایش : برنامه ریزی شهری عنوان : بکارگیری رهیافت تجدید حیات شهری اجتماع محور در برنامه ­ریزی دهکده ­های شهری

دانلود پایان نامه ارشد: الگوی تجدید حیات بافت
دانلود عنوان : الگوی تجدید حیات بافت

پایان نامه تجدید در توصیف طبیعت در اشعار ابن خفاجه اندلسی
فن وصف به عنوان فنی مهم و موثر در زدودن غبار ابهام از دنیای پر رمز و راز شعر، از دیرباز در تصویر پردازی­های شاعران خودنمایی کرد، این فن بعدها چنان موثر و با ارزش گردید که به عنوان پایه شعر، آراسته­گر و تزیین کننده صورت­های شعری و ترسیم­گر تصویرهای شگفتی از طبیعت گردید. در میان شاعران تصویرپرداز، ابن خفاجه وصف را به عنوان ابزاری برای تصویرپردازی صورت­های نقلی و وجدانی خود برگزید و به شاعری درون­گرا و برون­گرا شهرت یافت؛ بهره وی از این فن چنان است، که وصف طبیعت و عناصر آن بر همه اغراض شعریش سایه گسترانده است و چنان طبیعت در نظرش با ارزش گشت که بدان سوگند یاد کرد و به باغبان وعاشق طبیعت ملقب گردید. او طبیعت را جایگاه غم­ها و شادی­ها و تأملات خود برگزید، و به مانند شاعران طبیعت­گرای معاصر مشکلات زندگی خود را در ناموس طبیعت یافت. ابن خفاجه در تاریخ به شاعر وصف­پرداز مشهور است، چرا که حجم بیشتر دیوانش را وصف طبیعت تشکیل می­دهد. توصیفات وی، از زنده­ترین توصیفات در ادب اندلس وحتی سرزمین­های اسلامی به شمار رفته چرا که برهمه عناصر طبیعتی که در دیوانش به کار برده، جامه­ی حرکت و حیات پوشانده است که نمایانگر قوه سرشار خیال پردازی اوست. او در توصیفاتش، شیوه­های نوین و منحصر به فردی را به کار گرفته که از جمله آنها: آغاز قصاید با وصف طبیعت، پندگیری و عبرت از پدیده­های آن، جان بخشیدن به عناصر طبیعت و نوآوری در توصیف عناطر طبیعت و اقتباس از مضامین اسلامی، شعر وی را زیبا و دل­انگیز ساخته است. و سرانجام شاعر در سال 533 در سن 82 سالگی دارفانی را وداع گفت، اما وی همچنان مانند ستاره­ای بر آسمان ادب عربی می درخشد ونامش در میان عاشقان و شیفتگان طبیعت جاودانه شده است.