جزوه حقوق بیمه با قابلیت ویرایش و جستجو

جزوه حقوق بیمه با قابلیت ویرایش و جستجو
https://digiketab.net/doc/product/%d8%ac%d8%b2%d9%88%d9%87-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82-%d8%a8%db%8c%d9%85%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%aa-%d9%88%db%8c%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d9%88-%d8%ac%d8%b3%d8%aa%d8%ac%d9%88/





































[videopack id="40689" width="416" height="288"]https://booklet-download.ir/wp-content/uploads/2022/01/bime.mp4[/videopack]


براساس ماده 54 قانون جزوه حقوق بیمه اسناد رسمی ، محل دفترخانه با معرفی جزوه حقوق بیمه و موافقت اداره ثبت محل تعیین خواهد شد و تغییر آن از محلی به محل دیگر در همان شهر یا همان بخش فقط در صورت ضرورت و با تصویب اداره ثبت محل امکان پذیر است .

براساس ماده 74 قانون دفاتر اسناد رسمی ، مهلت تاسیس و جزوه حقوق بیمه دفترخانه برای کسانی که به سمت سردفتری اسناد رسمی ، منصوب می شوند از تاریخ صدور ابلاغ سردفتری حداکثر سه ماه است و در غیر اینصورت ابلاغ وی کان لم یکن تلقی می گردد .

سردفتران و دفتریاران قبل از تصدی باید نمونه امضاء خود را ارائه بدهند ، یکی از بیمه ها در دفتر ثبت محل و دیگری در اداره کل ثبت اسناد و املاک بایگانی خواهد شد و باید اسناد و دفاتر را مطابق نمونه مزبور امضا نمایند .




جزوه حقوق بیمه


برای هر دفترخانه شماره ای تعیین تا از بقیه دفاتر متمایز باشد ، در صورتی که شماره ای از دفاتر تعطیل شده وجود داشته باشد باید ابتدا از آن شماره ها استفاده شود ، مهر و تابلو دفاتر اسناد رسمی باید طبق نمونه مصوب سازمان ثبت باشد و در کلیه اوراق رسمی ، نشان کامل دفترخانه و نام و نام خانوادگی قید شود .

شرایط انتخاب سردفتران
جزوه حقوق بیمه مواد 6 و 9 و 12 و 15 قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران و دفتریاران سردفتران باید شرایط زیر را دارا باشند :

1 ـ دارا بودن لیسانس حقوق در رشته قضائی یا منقول از دانشکده الهیات یا دانشکده سابق معقول و منقول باشند . 2 ـ کسانیکه دارای دو سال سابقه خدمات قضائی یا وکالت پایه یک دادگستری باشند .

3 ـ سایر لیسانسیه ها به شرط داشتن سه سال سابقه دفتریاری .
4 ـ اشخاصی که از مراجع مسلم دارای تصدیق اجتهاد طبق آئین نامه ای که جزوه حقوق بیمه وزارت دادگستری می رسد ، باشند .

5 ـ دفتریارانی که دارای گواهی قبولی امتحان مخصوص سردفتری و دفتریاری موضوع شق سوم ماده 10 قانون دفتر اسناد رسمی مصوب 1316 باشند به شرط داشتن 5 سال سابقه دفتریاری .

6 ـ دفتریارانی که دارای دیپلم کامل متوسطه باشند به شرط داشتن 7 سال سابقه دفتریاری اول .

7 ـ دفتریارانی اول که در تاریخ تصویب این قانون شاغل بوده و 15 سال سابقه دفتریاری اعم از متناوب یا مستمر داشته باشند .

8 ـ داشتن حداقل 24 و حداکثر 50 سال سن . 9 ـ بیمه .

10 ـ محجور نبودن .

11 ـ محکوم نبودن به انفصال دائم از خدمات دولتی یا قضائی یا وکالت دادگستری .

12 ـ نداشتن پیشینه محکومیت به جنایت عمدی یا جنحه های منافی عفت یا جنحه های مستلزم محرومیت از بعضی از حقوق اجتماعی و نبودن تحت محاکمه به اتهام ارتکاب جنایت عمدی .

13 ـ عدم اعتیاد به مواد مخدر .
14 ـ عدم اشتهار به فساد عقیده .

15 ـ فاقد نبودن صلاحیت اخلاقی .

16 ـ عدم اشتغال به قضاء و وکالت دادگستری و عدم عضویت در موسسات دولتی و وابسته به دولت و شهرداری ها بجز تدریس در دانشکده ها و مدارس عالی .

17 ـ عدم اشتغال به امر تجارت جزوه حقوق بیمه تعریف ماده یک قانون تجارت .

18 ـ عدم اشتغال به مدیریت روزنامه یا مجله اعم از مدیر بیمه یا مدیر داخلی و امتیاز و سردبیر .9


اشخاصی که نمی توانند سردفتر یا دفتریار شوند
براساس ماده 12 قانون دفاتر اسناد رسمی ، اشخاص زیر را نمی توان به سردفتری یا دفتریاری انتخاب یا ابقاء نمود : 1 ـ اتباع بیگانه .

2 ـ کسانی که تحت قیمومت یا ولایت هستند .

3 ـ محکومین به انفصال دائم از خدمات دولتی یا قضائی یا وکالت دادگستری و همچنین محکومین به انفصال موقت از خدمات و مشاغل مزبور در مدت انفصال یا تعلیق .

4 ـ محکومین به جنایت عمدی و محکومین به ارتکاب جنحه های منافی عفت و همچنین محکومین به جنحه هایی که مطابق قانون مستلزم محرومیت از بعضی حقوق اجتماعی مذکور در ماده 15 مجازات عمومی ( ماده 25 قانون فعلی ) و همچنین اشخاصی که احراز شود به اتهامات جنایات عمدی تحت محاکمه هستند .

5 ـ اشخاص مشهور به فساد عقیده و معتادین مواد مخدر و جزوه متون حقوقی که فاقد صلاحیت اخلاقی باشند .

نظارت و بازرسی دفاتر اسناد رسمی
نظارت و بازرسی از دفاتر اسناد رسمی بوسیله مقامات مذکور ذیل بیمه می شود : 1 ـ از طریق بازرسان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور 2 ـ از طریق بازرسان کانون سردفتران یا دفتریاران

3 ـ از طریق هیات های مخص