خرید فروش زغال پوست برنج:زغال سبوس شلتوک برنج

با سلام فروش زغال پوست برنج با قیمت هرکیلو 1950 تومان ممنون می شویم که در این باره نیز راهنمایی ها برایمان ارسال نماییدما گروهی جوان با سن بین 25 تا 28 سال هستیم که تقریبا 16 تن زغال پوست برنج تولید نموده ام اما متاسفانه در فروش آن دچار مشکلاتی شده ایم که با توجه به وام هایی که گرفتیم در بازپرداخت آن دچار مشکل شده ایم.اگر در فروش این محصول مارا راهنمایی فرمایید خیلی سپاس گزار خواهیم شد.با تشکر


هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر


گونه بررسی فنی مالی و اقتصادی طرح لازم است این


خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیح مشخصات و


انواع مختلف محصول بدون تردید راهنمای مناسبی جهت


تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و


محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.


محصول تولیدی در این طرح ذغال از سبوس گندم و برنج که


به نوعی ضایعات چوبی محسوب میگردند می باشد.


نسبت مولی هیدروژن به کربن و طیف زیر‌قرمز قرمز دو زغال زیستی خصلت آروماتیکی بیشتری را در زغال زیستی تولید‌شده در دمای بالاتر نشان داد. افزایش دمای تولید منجر به کاهش اندازه ذرات افزایش قابلیت هدایت الکتریکی واکنش شیمیایی غلظت نیتروژن پتاسیم کلسیم و فسفر در زغال زیستی گردید. دو نوع زغال زیستی از لحاظ تاثیر بر تولید زیست‌توده هوایی و زیر‌زمینی عدس و گندم تفاوت معنی‌دار نداشتند. اما وزن خشک زیست‌توده هوایی گندم و زیست‌توده زیر‌زمینی عدس و گندم در تیمار‌های زغال زیستی نوع اول و دوم به طور معنی‌دار بیشتر از تیمار شاهد بود. اثر سطوح مختلف زغال‌ زیستی بر وزن خشک زیست‌توده هوایی عدس تفاوت معنی‌دار با یکدیگر و تیمار شاهد نشان ندادند. اما وزن خشک زیست‌توده زیر‌زمینی عدس در B3.3 به طور معنی‌دار بیشتر از سایر سطوح کاربرد زغال زیستی (B0.4 وB1.6) و تیمار شاهد بود. وزن خشک زیست‌توده هوایی گندم در B1.6 و B3.3 به طور معنی‌دار بیشتر از B0.4 و تیمار شاهد بود. وزن خشک زیست‌توده زیر‌زمینی گندم در B1.6 به طور معنی‌دار بیشتر از B0.4 و تیمار شاهد بود اما تفاوت معنی‌دار با B3.3 نداشت. نسبت زیست‌توده ساقه به ریشه عدس در B1.6 و B3.3 به طور معنی-دار کمتر از تیمار شاهد بود . نسبت زیست‌توده ساقه به ریشه گندم در تمامی سطوح کاربرد زغال زیستی به طور معنی‌دار کمتر از تیمار شاهد بود اما سطوح کاربرد زغال زیستی دارای تفاوت معنی‌دار با یکدیگر نبودند.


نتیجه‌گیری: خصلت آروماتیکی بیشتر زغال زیستی نوع دوم (تولیدی در دمای 500-450 درجه سانتی‌گراد) در مقایسه با زغال زیستی نوع اول (تولیدی در دمای 300-250 درجه سانتی‌گراد) به معنای توانایی بیشتر برای توقف طولانی‌مدت کربن در خاک است. کاربرد زغال زیستی اثرات مثبتی بر تولید زیست‌توده به‌ویژه زیست‌توده زیر‌زمینی داشت. اثرات کاربرد زغال زیستی فقط محدود به دوره رشد اول (عدس) نبود و در دوره رشد دوم (گندم) نیز وجود داشت.. به طورکلی می‌توان نتیجه گرفت که تولید زغال‌‌ زیستی از پوسته شلتوک برنج علاوه بر توقف کربن در خاک می‌تواند موجب بهبود رشد گیاه حتی در خاک‌های قلیائی نیز گردد.


البته از ذغال استفاده های دیگری نیز می شود در زمینه


ذغال اآتیو و حتی در زمینه پزشکی آه جز بحث ما نیست.


یکی از جدیدترین موارد استعمال ذغال همان است آه در جریان جنگ


جهانی اول آشف گردید.دانشمندان دریافتند آه اگر ذغال را در


معرض حرارت شدید قرار بدهند حالتی پیدا می آند آه نیروی جذب


گازش افزون می گردد .ذغالی آه بدین گونه به عمل می آمد به درد


ساختن ماسک ضد گاز می خورد.


امروزه ما چنین ذغالی را ذغال زنده می نامیم اآنون طرز تهیه


ذغال زنده به گونه دیگری صورت می گیرد. روش


تولید آن بدینگونه می باشد آه بخار بسیار گرمی را از میان


ذغال عبور می دهند تا بدین وسیله سوراخ های اسفنجی آن بیشتر


شود.
خرید لوبیا چیتی عمده ایرانی با کیفیت
خرید لوبیا چیتی عمده ارزان ایرانی
خرید لوبیا چیتی عمده امسال تازه ارزان