آینده سبز عربستان سعودی

آینده سبز عربستان سعودی
عربستان سعودی در مرکز کلیدی اتصال سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا واقع است. این کشور همچنین منطقه تقاطع مهم "کمربند اقتصادی جاده ابریشم" و "جاده ابریشم دریایی قرن بیست و یکم" است.
در ژانویه سال 2016، به دعوت ملک سلمان پادشاه عربستان سعودی، رئیس جمهور شی جین پینگ از عربستان دیدار کرد. در جریان این سفر تاریخی، چین و عربستان سعودی توافق کردند که اتصال استراتژی توسعه و همکاری‌های عمیق را در چارچوب ترویج مشترک سازندگی «کمربند و جاده» تقویت کنند.
تنها سه ماه پس از سفر شی جین پینگ رئیس جمهوری خلق چین به عربستان سعودی، در ماه آوریل 2016، عربستان سعودی "چشم انداز 2030" را که مورد توجه و استقبال قرار گرفته بود، رسما منتشر کرد. عربستان سعودی تصمیم گرفت از وابستگی جدی خود به صنعت نفت رهایی یابد و استراتژی توسعه تنوع اقتصادی خود را ارتقا دهد. با کمک ابتکار " کمربند و جاده"، عربستان سعودی یک تحول ملی تاریخی را آغاز کرده است.
در سواحل دریای سرخ، چین و عربستان سعودی با یکدیگر همکاری می کنند تا شهر آینده را در بیابان بسازند. شهر جدید دریای سرخ یک پروژه همکاری مهم بین چین و عربستان سعودی در زمینه سبز و کم کربن است. در آینده،
صد درصد برق این جا از انرژی پاک تامین خواهد شد. در یکی از کارخانه‌های فتوولتائیک که توسط موسسات چینی ساخته شده است، 4068 ردیف پنل‌های فتوولتائیک به‌طور منظم نصب شده‌ است تا انرژی‌ تجدیدپذیر به صورت 24 ساعته در اختیار شهر جدید قرار گیرد. با توجه به آب و هوای محلی با شن و ماسه و گرد و غبار مکرر، موسسات چینی ربات‌های تمیزکننده خودکار را نیز طراحی کرده‌اند.
پس از ساخته شدن شهر جدید دریای سرخ در سال 2030، پیش بینی می شود که این شهر هر سال از یک میلیون گردشگر پذیرایی کند. همچنین این شهرک جدید به نمونه یکپارچگی عمیق "چشم انداز 2030" عربستان سعودی و ساخت مشترک" ابتکار کمربند و جاده" تبدیل می شود.