نحوه کار با دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی

شرکت آسام طب که از معتبر ترین مراکز ارائه دهنده تجهیزات پزشکی است، به طور کامل شما را در این زمینه راهنمایی میکند تا مشکلی در استفاده از این دستگاه نداشته باشید. همیشه تقاضا برای دستگاه اکسیژن ساز بسیار بالا بوده و از هر دستگاه دیگری برای بیماران مهم تر است؛ چراکه این دستگاه روند بهبود بیماران را به شدت افزایش میدهد. برای بیمارانی که سطح اکسیژن خون پایینی دارند و آن دسته از افرادی که به طور کلی دچار مشکلات تنفسی هستند این دستگاه بسیار کمک کننده است.

دقیقا از بدو شروع ویروس کرونا، تقاضا برای این دستگاه افزایش پیدا کرد و به دلیل حجم بالای تقاضا و محدود بودن تعداد این دستگاه، خیلی از مراکز قادر به ارائه آن نبودند. در این راستا آسام طب به اجاره دستگاه اکسیژن ساز به تعداد بالا و بهترین کیفیت برآمد. برای اینکه این دستگاه بتواند کیفیت اولیه ی خود را حفظ کند و عمر طولانی تری داشته باشد، باید با طور کامل نحوه کار با دستگاه را یاد بگیرید که در ادامه نحوه کار با اکسیژن ساز را آموزش میبینید.

مراحل کار با دستگاه اکسیژن ساز
بلافاصله بعد از تحویل گرفتن دستگاه، باید مرحله به مرحله نحوه نصب و راه اندازی را به طور درست انجام دهید؛ تمامی نکات و تنظیمات باید مطابق با شرایط بیمار انجام بگیرد. در این صورت شما میتوانید بهره ی بیشتری در هنگام استفاده از دستگاه ببرید و همچنین دستگاه خود را دچار اختلال نکنید. پس گام به گام شما را در مراحل کار با آن راهنمایی میکنیم.

نحوه کار با دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی

باز کردن دستگاه
اولا دقت داشته باشید که حتما هنگام جابجایی دستگاه آن را به صورت عمودی نگه دارید. بعد از دریافت دستگاه شما خود دستگاه، یک کابل برقی، یک ماسک نبولایزر، لیوان اکسیژن، نازال اکسیژن و یک دفترچه راهنما را در اختیار دارید. روی دستگاه دکمه هایی وجود دارد که هر یک کابرد جداگانه ای دارد.

دکمه فیوز
این دکمه جهت کنترل نوسانات برقی و حفاظت ایجاد شده است. در مواقعی که نوسانات برقی رخ میدهد، دستگاه به صورت خودکار جریان برق را قطع کرده و دکمه آن بیرون میزند.

راه اندازی دستگاه
وقتی که دستگاه را روشن میکنید، با فشار دادن همزمان دکمه های up و down خطوطی روی صفحه نمایش مشاهده میکنید که این خط ها نشان دهنده میزان خالص بودن آن است. مثلا اگر خطوط و عدد کناری آن عدد ۱۰ را نشان دهد، یعنی میزان خلوص دستگاه ۱۰۰% است. یعنی هر عدد ۱۰% حساب میشود.

دکمه های ok-up-down
این دکمه ها برای قسمت تنظیمات به کار میروند که روی دستگاه قرار دارند. دکمه up برای افزایش، دکمه down برای کاهش به کار میرود. دکمه ok بعد از انجام تنظیمات مختلف جهت تایید به کار میرود.

لیوان اکسیژن ساز
در این مرحله در داخل لیوان اکسیژن آب مقطر میریزیم و آن را در جای مشخص خود قرار میدهیم. سپس نازال و لیوان را به یکدیگر متصل کرده و آن را روی بینی بیمار قرار میدهیم. در این هنگام پس از تنظیمات فلومتر دستگاه شروع به کار میکند.

نبولایزر
نبولایزر دستگاهی است که داروی مخصوص بیمار که به توصیه پزشک ملزم به استفاده با نبولایزر است را داخل محفظه آن میریزیم. محفظه نبولایزر به ماسک بیمار توسط یک شیلنگ وصل میشود در این صورت دارو به همراه با هوا و قطرات بسیار ریز آب، وارد ریه های بیمار میشود. به همین دلیل است که به نبولایزر ریز پاش هم گفته میشود. این مورد سبب میشود که دارو فقط به ریه های بیمار رسیده و وارد نقاط دیگر از بدن نشود.

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://asamteb.ir/category/medical-equipment/oxygen-concentrator/