گونه هاي جانوري: کاکایی

347
17 مهر 1394

سرده بزرگی از مرغان نوروزی است که در سرتاسر جهان پراکنده هستند و تنوع گونه‌های آنها در نیمکره شمالی از دیگر نقاط جهان بیشتر است. کاکایی‌ها به طور کلی پرندگانی با جثه‌ای متوسط تا بزرگ هستند و رنگشان معمولاً سفید یا خاکستری است. این پرندگان اغلب نشانه‌های سیاه‌رنگی بر روی بال یا سرشان دارند. پاهایشان پره‌دار و منقارشان ضخیم و دراز است. هر دو پرنده? نر و ماده به یکدیگر شبیه هستند و بر روی زمین و یا درون آبگیرها آشیان می‌کنند. کاکایی از ماهیان، سخت‌پوستان، نرم‌تنان، حشرات، لاشه? حیوانات و نیز میوه‌ها و مواد گیاهی تغذیه می‌کند. نر و ماده همشکل پرنده است آبزی وکوچک از خانواده کاکایی که بال‌های دراز و پاهای پرده‌داری به رنگ قرمز دارد و به وسیله ، سر سیاه یکدست که تا پس گردنش ادامه دارد، شناخته می شود از نظر رنگ پرو بال تقریبا شبیه کاکائی سر سیاه است ولی کوچکتر از آن می باشد. اغلب یک اثر خفیفی از رنگ صورتی روی سینه اش دیده می شود. در پرواز به وسیله رنگ تیره سطح زیرین بال‌ها ، از كاكایی سرسیاه متمایز است . منقارش در تابستان قرمز پررنگ و در زمستان تقریبا سیاه است . پاهایی قرمز رنگ دارد . پرنده بالغ در زمستان مانند كاكایی سر سیاه لكه‌های تیره‌ای روی سر دارد ولی از لحاظ اندازه و رنگ بال به اسانی از آن تشخیص…


برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید.

x